Vagyonkezelő céget alapított Habony Árpád

POLITIKA
2022 október 09., 13:46

Futurum Investments Zrt. néven, szentendrei székhellyel alapított vagyonkezelő céget Habony árpád, amelybe egyből be is rakott 150 millió forintot, írja a 24.hu. A cég vezérigazgatójának azt a Halkó Gabriellát nevezte ki, aki Andy Vajna idején volt a TV2 gazdasági és stratégiai igazgatója, és aki a Las Vegas Casino igazgatóságába is bekerült.

Habonynak a magyar cégadatbázis szerint ez a vagyonkezelő társaság az egyetlen működő magyarországi vállalkozása. Legendás kisvállalkozása, a Színes Tinták Kulturális Tanácsadó Bt. a cégbírósági iratok alapján végelszámolás alatt áll.

A 24 cikke szerint a Futurum Investments alaptőkéjét képző 150 milliót az alapításkor készpénzben fizették be.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.