Végre mindenki megismerheti a meztelen igazságot Magyarországról

TECH
2022 október 12., 18:11

Szerdán elstartolt Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár külföldieknek szóló podcastja, „A meztelen igazság Magyarországról”. Az első adásban Navracsics Tibor volt a vendég.

„Meghívott vendégeimmel

a hagyományos kormányzati kommunikáció nyújtotta kereteket némileg átlépve mutatjuk be a magyar álláspontot– legyen szó uniós pénzekről, nemzetpolitikáról vagy akár a szomszédunkban zajló háborúról” – írta Facebook-oldalán Kovács.

Az első epizódban Navracsics azt mondta, Magyarország az egyik legmegbízhatóbb felhasználója az uniós forrásoknak, és „jó befektetés vagyunk” az EU-költségvetés számára, mert „minden adat azt mutatja”, hogy a kevésbé fejlett régiók felzárkóztatásában és a társadalmi mobilitásban is jó eredményeket tudunk elérni. Szerinte az Európai Uniót nem szabad megosztani sem politikai, sem ideológiai, sem regionális értelemben.

Az epizódban Kovács és Navracsics együtt sajnálkoztak azon, hogy az EU és Magyarország között nincs kölcsönös bizalom.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.