A Ferencváros 2-1-re legyőzte a Crvena Zvezdát, így 4 forduló után 9 ponttal vezeti az Európa Liga-csoportját

futball
2022 október 13., 21:09

Az Európa Liga-csoportkör eddigi 4 meccse közül a harmadikat nyerte meg a Ferencváros futballcsapata, amely a múlt heti 1-4-es vereségért 2-1-gyel vágott vissza a szerb Crvena Zvezdának. Az első gólt a zöld-fehérek részéről Zachariassen szerezte az első félidő közepén, majd Mitrovic egyenlítése után Sammy Mmaee a 61. percben fejjel visszavette a vezetést egy szöglet után, a 2-1 után az eredmény már nem változott.

Mivel a csoport másik találkozóján a török Trabzonspor 4-0-ra kiütötte a francia Monacót, jelenleg a Ferencváros 9 ponttal vezet, a törököknek és a franciáknak 6-6, a szerbeknek 3 pontjuk van. Ez azt jelenti, hogy bár a magyar bajnokcsapat matematikailag még nem jutott tovább, de minden esélye megvan, hogy a hátralévő 2 fordulóban úgy alakuljanak az eredmények, hogy megérhesse az úgynevezett kupatavaszt.

A ferencvárosi Kristoffer Zachariassen (b) ünnepli gólját, mellette csapattársa, Ryan Mmaee a labdarúgó Európa-liga csoportkörének negyedik fordulójában játszott Ferencváros–Crvena zvezda mérkőzésen a Groupama Arénában 2022. október 13-án.
photo_camera Zöld-fehér játékosok örvendeznek a Groupama Arénában 2022. október 13-án Illusztráció: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.