Rétvári szerint a szankciók veszélyeztetik a közbiztonságot

POLITIKA
2022 október 15., 12:11
comments 41

„Magyarország közbiztonságára a legnagyobb veszélyt a szankciók és az Európai Unió migrációs politikája jelentik” – ezt Rétvári Bence államtitkár mondta a 24.hu szerint az Országos Polgárőr Szövetség szombati ünnepségén.

Rétvári szerint ugyanis ahol az embereknek van munkájuk, ott alacsonyabb szintű a bűnözés, de szerinte az EU szankciós politikája a munkahelyek megszűnésével fenyeget. Legalábbis azt mondta, hogy szerinte az Oroszország elleni szankciók veszélyt jelentenek arra a plusz egymillió munkahelyre, amely az elmúlt évtizedben Magyarországon létrejött.

Ezzel együtt megemlített egy francia intézet által készített nemzetközi felmérést, amely szerint a magyaroknak csupán 4 százaléka nem érzi biztonságban magát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.