Erősen akadozik a Népszámlálás 2022 oldala

akadozás
2022 október 16., 19:12
comments 9

Több olvasónk is jelezte, hogy lefagyott a népszámlálás hivatalos oldala. Ezen az alábbi szöveg várta a kérdőíveket kitölteni próbáló lakosságot vasárnap este:

A megadott linkre kattintva munkatásaink egy részének sikerült eljutnia az ígéret földjére, ám ehhez türelemre és az idő múlására is szükségük volt, mások nem jártak szerencsével.

Az online kitöltés határideje október 16. éjfél, akik eddig az időpontig nem tudják abszolválni a „feladatot”, azokat az elkövetkezendőkben személyesen keresik fel a kérdezőbiztosok. A részvétel a 2022-es népszavazáson kötelező.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt