Erősen akadozik a Népszámlálás 2022 oldala

akadozás
2022 október 16., 19:12

Több olvasónk is jelezte, hogy lefagyott a népszámlálás hivatalos oldala. Ezen az alábbi szöveg várta a kérdőíveket kitölteni próbáló lakosságot vasárnap este:

A megadott linkre kattintva munkatásaink egy részének sikerült eljutnia az ígéret földjére, ám ehhez türelemre és az idő múlására is szükségük volt, mások nem jártak szerencsével.

Az online kitöltés határideje október 16. éjfél, akik eddig az időpontig nem tudják abszolválni a „feladatot”, azokat az elkövetkezendőkben személyesen keresik fel a kérdezőbiztosok. A részvétel a 2022-es népszavazáson kötelező.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.