A koronavírus miatt vége a fotózkodásnak és az autogramosztásnak a Werder Bremennél

sport
2022 október 17., 16:11
comments 1

A koronavírus-járvány elleni védekezés miatt nem adnak autogramot és nem fotózkodnak szurkolókkal a német bajnokságban szereplő Werder Bremen futballistái. Ezenkívül a Bundesliga 9. helyén álló csapat edzései nem lesznek nyilvánosak. A klub hétfőn közölte, hogy a növekvő fertőzésszámok miatt vezette be az intézkedést.

Lee Buchanan, a Werder Bremen játékosa október 15-én.
photo_camera Lee Buchanan, a Werder Bremen játékosa október 15-én. Fotó: CARMEN JASPERSEN/dpa Picture-Alliance via AFP

A Werder már a hónap elején, az egészségügyi hatóságokkal folytatott eszmecserét követően bejelentette, hogy szigorítani akarja a koronavírus-járvány elleni intézkedéseket. Az elmúlt hetekben a német labdarúgó-szövetség csak javaslatokat fogalmazott meg az egyesületek számára, kötelező Covid-szabályok egyelőre nincsenek érvényben. (Sky Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.