Bordasérülése miatt nem engedték fel a repülőre, 16 órát utazott kocsival a meccsre az NFL-játékos

sport
2022 október 17., 17:39

A New York állambeli Buffalo és Kansas City között a távolság autóval közel 16 óra. Jordan Poyer, a Buffalo Bills NFL-játékosa jelenleg egy komoly bordasérüléssel küzd, ezért repülő helyett kénytelen volt egy furgonnal megtenni ezt a több mint 1600 kilométeres utat, hogy játszhasson a csapata vasárnapi Kansas City Chiefs elleni mérkőzésén.

photo_camera Fotó: PATRICK SMITH/Getty Images via AFP

Poyer bordasérülése annyira súlyos, hogy az orvosok nem voltak biztosak abban, hogy bírná-e a légnyomásváltozást a repülőn. Végül nem is engedték fel a gépre, jobb híján tehát kocsival ment a csapattársai után Kansas Citybe.

A Bills végül 24-20-ra megverte a Chiefs-t, és bár Poyernek nem volt nagy mérkőzése, négy szerelést így is bemutatott. (ESPN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.