Az V. kerületi jegyző több pénzzel tartozott a XII. kerületnek, mint amennyi miatt múlt héten kilakoltatta az idős nőt

POLITIKA
2022 október 18., 12:57
comments 12

Az V. kerület jegyzőjének, dr. Sélley Zoltánnak jóval nagyobb tartozása volt korábban a Hegyvidéki Önkormányzat felé be nem fizetett ingatlanbérleti díj miatt, mint annak a nőnek a Belvárosi Önkormányzat felé, akit nemrégiben tartozása miatt kilakoltattak - közölte a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. A jegyző 21 havi, vagyis több mint 750 ezer forintnyi tartozást halmozott fel a XII. kerületben.

Múlt héten a 444-en riportot közöltünk dr. Kovács Zsuzsa kilakoltatásáról, melyet A Város Mindenkié csoport aktivistái és néhány ellenzéki képviselő igyekezett élőlánccal megakadályozni, sikertelenül. Kovács Zsuzsa kb. 220 ezer forinttal tartozott, és ki tudták volna fizetni neki, ennek ellenére hajléktalanszállóra küldte a Belvárosi Önkormányzat.

photo_camera A Sélley által „szerződés szerint” felújított homlokzat. Fotó: MKKP

A tartozás mellett az V. kerületi önkormányzat azzal magyarázta a kilakoltatást, hogy a 67 éves nővel nem lehetett együtt élni. Ám Sélleyről épp azt derítette ki az MKKP, hogy nagyon rossz a viszonya a hegyvidéki szomszédaival. Megvásárolt ugyanis egy padlástéri lakást is ugyanabban az épületben, a tető felújításának kötelezettségével.

Csakhogy hiába szólította fel őt az önkormányzat többször a balesetveszélyesnek nyilvánított tető felújítására, azt egészen addig nem tette meg, amíg a tető be nem omlott.

Az omlás miatt az emeleti lakás beázott, és a szomszéd elmondása szerint napokig esernyőt volt kénytelen használni a lakásában. Sélley neve eladóként egyébként Nagy Ádám, Rogán Antal kabinetfőnökének ingatlanvásárlásairól szóló cikkünkben is előkerült már.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt