James Cordent kitiltották egy New York-i étteremből, a tulaj „apró kis kreténnek” nevezte a komikust

bulvár
2022 október 18., 10:26
comments 20

A New York-i Balthazar tulajdonosa, Keith McNally Instagramon azt írta, hogy bár James Corden „egy hatalmas tehetségű komikus”, a való életben azonban „egy apró kis kretén”, és az étterme 25 évvel ezelőtti megnyitása óta a legszörnyűbb vendége. (A Balthazar New Yorkban körülbelül olyan a hírességeknek, mint Budapesten a Déryné Rogán Cecíliának és a budai elitnek.)

Azt írta, hogy Corden idén júniusban „azonnal” követelt „egy kör italt”, hogy kompenzálják, amiért hajszálat talált az ételében. Az étterem tulaja szerint Corden „rendkívül csúnyán” beszélt az üzletvezetővel, és fenyegetőzött, hogy ha nem kap italt, rossz kritikát ír az étteremről a yelpen.

photo_camera Fotó: BENNETT RAGLIN/Getty Images via AFP

Ezt követően Corden októberben is elment az étterembe, amelynek teraszán villásreggelizett a feleségével, aki tojássárgájából készült omlettet kért. Akkor azért hívta oda a pincért, hogy közölje, egy kis tojásfehérje került a tojássárgájához. Az ételt újra elkészítették nekik, de saláta helyett véletlenül krumplival tálalták, emiatt Corden „elkezdett úgy kiabálni a felszolgálóval, mint egy őrült”.

Corden sajtósa nem reagált a Washington Post megkeresésére, és a Balthazar üzletvezetője sem akart nyilatkozni. Hétfőn este aztán az étterem tulaja közölte, hogy visszavonja a Cordenre vonatkozó tiltást, miután a komikus felhívta, hogy bocsánatot kérjen. (Washington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.