Visszarakták az oroszlánokat a Lánchíd budai hídfőjére

Budapest
2022 október 18., 11:35
comments 4

„A budai hídfőket őrző, egyenként több mint 10 tonnás oroszlánszobrok megszépülve tértek vissza eredeti helyükre. Az oroszlánok restaurálása műemlékvédelmi felügyelet mellett több mint egy évig tartott. A pesti szobrok néhány héten belül követik budai társaikat” – írta Facebookon Karácsony Gergely, aki hozzátette: „személyes kutatómunkám eredményeként megalapozottan állíthatom, hogy van nyelvük”.

link Forrás

A főpolgármester azt írta, hogy „a Lánchíd felújítása ütemterv szerint, és költségkereten belül zajlik”, és „Magyarország egyik szimbóluma Budapest 150. évfordulójára teljes pompában újul majd meg”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.