Streamingszolgáltatást indít a magyar RTL

tévé
2022 október 20., 14:44
comments 4

"Hamarosan belépünk egy számunkra új piacra, ennek a befektetésnek a mértéke pedig egy országos tévécsatorna elindításával vetekszik" - közölte az RTL Magyarország vezérigazgatója az rtl.hu-nak nyilatkozva. Vidus Gabriella azt ígéri, hogy az RTL+ nevű előfizetéses szolgáltatás reklámmentes lesz (a Netflix nemrég jelentette be, hogy hamarosan megnyitja a szolgáltatását a reklámok előtt.)

A tévécsatornája nevét RTL Klubról épp a hétvégén RTL-re rövidítő cég azzal próbál majd versenyezni a Netflixszel, az HBO Max-szal és a többi streamingszolgáltatóval, hogy az RTL+ kifejezetten az itteni piacra gyártott magyar nyelvű tartalmakat kínál majd.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt