Továbbra sem lesz éjfélkor záróra a bulinegyedben

Budapest
2022 október 20., 10:14

Nyolc tartózkodással és hét igen szavazattal zárult a bulinegyedben éjféli zárórát elrendelő előterjesztés szavazása Erzsébetváros ellenzéki vezetésű és többségű képviselő-testületének szerdai ülésén – írja a hvg.hu Vajnai Attila civil aktivista posztja alapján.

Szimpla Kert a bulinegyedben.
photo_camera Szimpla Kert a bulinegyedben. Fotó: GARDEL BERTRAND / HEMIS.FR/Hemis via AFP

A DK-s polgármester, Niedermüller Péter is tartózkodott, de megígérte, hogy szigorúbb fellépésre kéri a rendvédelmi szerveket a kerületben. Igennel a Fidesz képviselői, a függetlenek és az éjféli zárást követelő Élhető Erzsébetváros képviselője, Garai Dóra szavazott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.