2 arany-, 1 ezüst- és 3 magyar bronzérem az antalyai szkandervébén

sport
2022 október 23., 08:51
comments 1

A magyar válogatott két arany-, egy ezüst- és három bronzérmet nyert az antalyai szkander-világbajnokságon.

A Nemzeti Versenysportszövetség hírlevele szerint Kőváriné Ivánfi Brigitta – aki 70 kg helyett ezúttal a 65 kg-osok mezőnyében indult – bal kézzel aranyat, jobbal pedig ezüstöt szerzett a törökországi versenyen.

Józsa Mihály (80 kg) a senior grand masters korosztályban aranyérmes lett, Balogh István (senior grand masters, 100 kg) jobbal és ballal is begyűjtött egy-egy bronzérmet, és Pálmai Tamara (junior +70 kg) is felállhatott a dobogó harmadik fokára a jobbkezes napon. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt