Felkaparta a frissen aszfaltozott utat egy vállalkozó Romániában, miután a megrendelő sokallta az árát

külföld
2022 október 24., 14:38
comments 1

Szokatlan módon reagált egy vitában egy építési vállalkozó a romániai Hunyad megyében, ugyanis felkaparta az Aninósza városkában alig pár órája leterített aszfaltot. Az aszfaltozást az ivóvíz- és szennyvízvezetékeket bekötő vállalatok rendelték meg, de nem tudtak megegyezni, mert az egyik cég sokallta az árát. Az aszfaltozó vállalkozó dühében felszedte a friss útburkolatot, mondván, oldják akkor meg, ahogy akarják.

A munka összesen 340 ezer lejbe, vagyis kicsit több mint 28,5 millió forintnyi összegbe került volna. A polgármester feljelentést fontolgat rongálásért, ha az útépítő cég nem aszfaltozza újra az utat. (Gazeta de Dimineata via Transtelex)

A kép illusztráció.
photo_camera A kép illusztráció. Fotó: JAAP ARRIENS/NurPhoto via AFP


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.