Felkaparta a frissen aszfaltozott utat egy vállalkozó Romániában, miután a megrendelő sokallta az árát

külföld
2022 október 24., 14:38
comments 1

Szokatlan módon reagált egy vitában egy építési vállalkozó a romániai Hunyad megyében, ugyanis felkaparta az Aninósza városkában alig pár órája leterített aszfaltot. Az aszfaltozást az ivóvíz- és szennyvízvezetékeket bekötő vállalatok rendelték meg, de nem tudtak megegyezni, mert az egyik cég sokallta az árát. Az aszfaltozó vállalkozó dühében felszedte a friss útburkolatot, mondván, oldják akkor meg, ahogy akarják.

A munka összesen 340 ezer lejbe, vagyis kicsit több mint 28,5 millió forintnyi összegbe került volna. A polgármester feljelentést fontolgat rongálásért, ha az útépítő cég nem aszfaltozza újra az utat. (Gazeta de Dimineata via Transtelex)

photo_camera A kép illusztráció. Fotó: JAAP ARRIENS/NurPhoto via AFP


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt