Ez a tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!
A Cserben hagyva, a 444.hu bűnügyi podcast sorozata véget ért, de van még két fontos hírünk a sorozatról. Az egyik, hogy egy hosszú adásba vágtuk a Cserben hagyva négy epizódját, így megszakítás nélkül végighallgathatod Judit történetét. Ha már meghallgattad, de szeretnéd még egyszer az egészet egyben meghallgatni, vagy ha még nem hallgattad, mert arra vártál, hogy minden rész megjelenjen, itt az alkalom.
A másik, hogy ma este 7-től a 444 Közértben, a 444 zárt Facebook csatornáján élő videós bejelentkezést tartunk a sorozat készítőivel és megszólalóival, Kovács Szilárddal, Judit testvérével és Gál Andrással, az ügyvéddel, aki az ügyét segítette.A 444 Közértbe Kör tagsággal, egész pontosan a Közösség vagy Belső kör csomaggal tudsz csatlakozni. Gyertek, nézzétek és kérdezzetek bátran!
A Cserben hagyva a "darnózseli hentes" néven elhíresült bűnesetet dolgozta föl részletesen. A hentes áldozata Kovács Judit, egy bántalmazott, válófélben lévő anya, akivel azért végzett a férje, János, mert Judit vissza akart költözni a közös házukba, hogy a gyerekeivel lehessen. János meggyilkolta Juditot, a holttestét a hentesüzemében megsemmisítette majd a maradványokat szétszórta a Darnózseli melletti réten.
És bár mindenki, a rendőrök, az ügyész és a bíró is azt gondolta, hogy csak János lehetett a gyilkos, mégis kétszer fölmentette a bíróság. A sorozatban elmondtuk, mi történt és miért, és hogy hogyan sikerült végül hosszú börtönbüntetésre ítélni a gyilkost, több mint 6 évvel a gyilkosság után.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.
Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.
A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.
Podcastunkban többek közt arra keressük a választ, lehet-e egyáltalán tervezni még a választások előtt, mire készülhetnek a vállalatok, és hogyan lehet sikerrel megoldani jövőbeni kihívásokat.