18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Cserben hagyva: hallgasd (újra) és kérdezz a sorozat késztőitől és megszólalóitól!

podcast
2022 október 27., 11:41

A Cserben hagyva, a 444.hu bűnügyi podcast sorozata véget ért, de van még két fontos hírünk a sorozatról. Az egyik, hogy egy hosszú adásba vágtuk a Cserben hagyva négy epizódját, így megszakítás nélkül végighallgathatod Judit történetét. Ha már meghallgattad, de szeretnéd még egyszer az egészet egyben meghallgatni, vagy ha még nem hallgattad, mert arra vártál, hogy minden rész megjelenjen, itt az alkalom.

A másik, hogy ma este 7-től a 444 Közértben, a 444 zárt Facebook csatornáján élő videós bejelentkezést tartunk a sorozat készítőivel és megszólalóival, Kovács Szilárddal, Judit testvérével és Gál Andrással, az ügyvéddel, aki az ügyét segítette.A 444 Közértbe Kör tagsággal, egész pontosan a Közösség vagy Belső kör csomaggal tudsz csatlakozni. Gyertek, nézzétek és kérdezzetek bátran!

A Cserben hagyva a "darnózseli hentes" néven elhíresült bűnesetet dolgozta föl részletesen. A hentes áldozata Kovács Judit, egy bántalmazott, válófélben lévő anya, akivel azért végzett a férje, János, mert Judit vissza akart költözni a közös házukba, hogy a gyerekeivel lehessen. János meggyilkolta Juditot, a holttestét a hentesüzemében megsemmisítette majd a maradványokat szétszórta a Darnózseli melletti réten.

És bár mindenki, a rendőrök, az ügyész és a bíró is azt gondolta, hogy csak János lehetett a gyilkos, mégis kétszer fölmentette a bíróság. A sorozatban elmondtuk, mi történt és miért, és hogy hogyan sikerült végül hosszú börtönbüntetésre ítélni a gyilkost, több mint 6 évvel a gyilkosság után.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.