Egy texasi nőt aközben lőtt le a férje, hogy a nő a segélyhívónak azt mondta, véget ért a házassága

bűnügy
2022 október 28., 5:01
comments 3

Csütörtökön egy férfi aközben lőtte le a feleségét a texasi Lewisville-ben, hogy a nő a 911-es segélyhívóval beszélt, utána pedig magával is végzett - írja az NBC News. A 911 operátornak, aki hallotta, hogy egy nő veszekszik egy férfival, a nő arról beszélt, hogy végleg véget ért a házassága, és elmondta, hol van. Ezután több lövést lehetett hallani, majd elnémult a vonal.

photo_camera Rendőrök a helyszínen Fotó: KXAS TV

A szemtanúk szerint a pár hajnalban a lakásuk parkolójában veszekedett, majd a férfi egyszer csak többször mellkason lőtte a nőt, utána pedig saját magát fejbe lőtte. Mindkettőjüket kórházba vitték, de belehaltak a sérüléseikbe.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt