Egy texasi nőt aközben lőtt le a férje, hogy a nő a segélyhívónak azt mondta, véget ért a házassága

bűnügy
2022 október 28., 05:01
comments 3

Csütörtökön egy férfi aközben lőtte le a feleségét a texasi Lewisville-ben, hogy a nő a 911-es segélyhívóval beszélt, utána pedig magával is végzett - írja az NBC News. A 911 operátornak, aki hallotta, hogy egy nő veszekszik egy férfival, a nő arról beszélt, hogy végleg véget ért a házassága, és elmondta, hol van. Ezután több lövést lehetett hallani, majd elnémult a vonal.

Rendőrök a helyszínen
photo_camera Rendőrök a helyszínen Fotó: KXAS TV

A szemtanúk szerint a pár hajnalban a lakásuk parkolójában veszekedett, majd a férfi egyszer csak többször mellkason lőtte a nőt, utána pedig saját magát fejbe lőtte. Mindkettőjüket kórházba vitték, de belehaltak a sérüléseikbe.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.