Kisegíti a kormány Székesfehérvárt, hogy nyitva maradhasson az uszoda

POLITIKA
2022 október 28., 13:11
comments 10

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem zárják be október 31-én a székesfehérvári Csitáry uszodát, a kormány ugyanis 80 millió forintos támogatást ad a városnak. Cser-Palkovics András fideszes polgármester azt írja, Vargha Tamás országgyűlési képviselő segített neki az ügyben.

A pénz a megemelkedett rezsiköltség 70-80 százalékát fedezi, a többit a város biztosítja, így novemberben és decemberben is nyitva maradhat az uszoda.

photo_camera Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere Fotó: Vasvári Tamás/MTI/MTVA

„A Kormány érti és érzi, hogy bizonyos sportlétesítmények, így különösen az uszoda nagyon nehezen pótolható, de fontos és népszerű sportolási lehetőséget nyújtanak” - írja Cser-Palkovics.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.