Schilling Árpád: Nyakon kell önteni szarral a kilakoltatást elrendelő polgármestereket

társadalom
október 28., 6:03
comments 87

A saját otthon elvesztése olyan trauma, mint egy haláleset - írta Schilling Árpád rendező Facebookon annak kapcsán, hogy csütörtökön Kőbányán kilakoltattak egy 84 éves nőt és 55 éves beteg, munkanélküli fiát. (Bankó Gábor fotóriportban számolt be az esetről.)

photo_camera Schilling Árpád Fotó: Nagy Zágon / schillingarpad.com

A kegyetlen eljárást a rendező szerint nem túlzás drasztikus eszközökkel megtorolni:

„Az összes olyan polgármestert, alpolgármestert, területért felelős előadót (teljesen mindegy, hogy ellenzéki, vagy kormánypárti), aki kilakoltatást rendel el, vagy ahhoz asszisztál, nyilvánosan kell megszégyeníteni, és életüket megkeseríteni. Szabad, sőt kell őket becsmérelni, inzultálni, vagy szarral nyakon önteni, amíg be nem látják, hogy az utcára kényszerítés: BŰN!”

Schilling nem érti, hogy miért nem fogadta el az önkormányzat a támogató szervezetek által felajánlott összeget, ami a tartozások harmadát kiegyenlítette volna. „Nem is a pénz számít, hanem a nyilvános megszégyenítés, a emberi lelkek megtörése, a példa statuálás? Vagy így lehet olcsón ingatlanhoz juttatni a rokonságot?” - kérdezi.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt