Ha Katarba utazol a focivébére, önként egyezel bele abba, hogy a hatóságok kémkedjenek utánad

Lezárt tartalom a Kör tagjainak külföld
2022 október 29., 09:58
comments 50

Letöltenél egy appot, ami a telefonodon lévő összes tartalomhoz hozzáfér? Az összes alatt azt értve, hogy a kontaklistádhoz, a fotóidhoz, a tartózkodási helyedhez, édesanyád üzeneteihez, tehát tényleg mindenhez?

Annak, aki a helyszínen akar részt venni a november 20-án kezdődő katari focivébén, nem nagyon van más választása. Mindenkit, aki a világbajnokság idején az országba utazik, arra kérnek, töltsön le két alkalmazást a mobiljára. Az egyik, az Ehteraz egy covidkövető app, a másik a vébé hivatalos alkalmazása, a Hayya. Utóbbi elvileg a meccsjegyek nyomon követésére szolgál, illetve ingyen lehet utazni vele a metrón.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.