Ha Katarba utazol a focivébére, önként egyezel bele abba, hogy a hatóságok kémkedjenek utánad

Lezárt tartalom a Kör tagjainak külföld
2022 október 29., 9:58
comments 50

Letöltenél egy appot, ami a telefonodon lévő összes tartalomhoz hozzáfér? Az összes alatt azt értve, hogy a kontaklistádhoz, a fotóidhoz, a tartózkodási helyedhez, édesanyád üzeneteihez, tehát tényleg mindenhez?

Annak, aki a helyszínen akar részt venni a november 20-án kezdődő katari focivébén, nem nagyon van más választása. Mindenkit, aki a világbajnokság idején az országba utazik, arra kérnek, töltsön le két alkalmazást a mobiljára. Az egyik, az Ehteraz egy covidkövető app, a másik a vébé hivatalos alkalmazása, a Hayya. Utóbbi elvileg a meccsjegyek nyomon követésére szolgál, illetve ingyen lehet utazni vele a metrón.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt