18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Volt egy kamera a hídon Indiában, amiről több százan zuhantak a folyóba

külföld
2022 október 31., 10:50
comments 6

134-re emelkedett a halálos áldozatok száma India elmúlt éveinek egyik leghalálosabb balesetében. Ahogy vasárnap írtuk, leszakadt egy függőhíd az indiai Gudzsarat államban, Morbi városában a Macchu folyó fölött. A híd tömve volt emberekkel, amikor a kábelek nem bírták tovább a terhelést. Minderről készült egy felvétel, amit a Reuters publikált.

A helyi rendőrség kilenc embert letartóztatott annak a vizsgálatnak a keretében, amelyben a felelősöket keresik. Olyanokról van szó, akik a nemrég elvégzett felújítás munkálataiban vettek részt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.