Eltévedt golyó ölhette meg Takeoffot

külföld
2022 november 02., 11:13

A Migos trió rapperét, Takeoffot egy "eltévedt golyó" találhatta el és ölhette meg, áll a lemezkiadó közleményében.

A 28 éves, Grammy-díjra jelölt rapper kedden halt meg, miután lövöldözés tört ki a texasi Houstonban egy bowling pályán. „Az értelmetlen erőszak és egy eltévedt golyó egy újabb életet vett el ebből a világból, és mi teljesen összetörtünk” - olvasható a lemezkiadó közleményében.

A houstoni rendőrfőnök viszont az mondta, hogy ő a nyomozás lezárásáig nem akar találgatásokba bocsátkozni azzal kapcsolatban, hogy a rapper célpont volt-e, vagy sem, de az alapján, amit az emberek mondtak róla, Takeoff nem volt erőszakos, és nem feltételezik, hogy bármilyen konfliktusba keveredett volna a szórakozóhelyen.

A lövöldözés helyi idő szerint 02:30 körül történt a bowling pálya erkélyén, ahova Takeoff a nagybátyjával és egy zenésztársával, Quavóval érkezett. A rendőrség szerint 40-50 vendég vett részt egy zártkörű partin, amikor valaki tüzet nyitott. A rendőrség érkezésekor még mindig nagy volt a tömeg, és egy férfit találtak holtan feji vagy nyaki lőtt sebbel. Két másik személy, egy 24 éves férfi és egy 23 éves nő is megsérült, őket magánautóval szállították kórházba. Letartóztatásra egyelőre nem került sor. (BBC)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.