Orbán szerint úgy lehet életben tartani a postákat, ha azokat átalakítják

POLITIKA
2022 november 02., 13:58

Miután Orbán nem tudott válaszolni az azonnali kérdések órájában a parlamentben arra a kérdésre, hogy mennyi rezsit fizet, a jobbikos Dudás Róbert a postabezárásokról és a postánál történt csoportos létszámleépítésekről kérdezte a miniszterelnököt.

photo_camera Fotó: Németh Dániel/444

Dudás szerint a bezárások a vidéki élet végét jelenthetik, erre Orbán azt mondta, a posta veszteséges vállalat, és „régóta küszködünk” ezzel a problémával. Úgy fogalmazott, hogy a postát csak úgy lehet „életben tartani”, ha azt átalakítják és megújítják.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.