Sorra alapítja a vagyonkezelőket Habony Árpád

gazdaság
2022 november 02., 10:48
comments 11

Belejött a cégalapításba Habony Árpád, a titokzatos üzletember ugyanis újabb vállalkozásnak lett a tulajdonosa. Nyilvános cégadatok szerint Habony október 19-én alapította az ENTER-TNMNT INVEST Zrt. nevű vagyonkezelő céget, amelyet október 25-én jegyeztek be. A szentendrei központú társaság vezérigazgatója Halkó Gabriella lett, aki Andy Vajna idején volt a TV2 gazdasági és stratégiai igazgatója, és aki a Las Vegas Casino igazgatóságába is bekerült.

photo_camera Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

Ez már a második vállalkozása Habony Árpádnak, ugyanis szeptemberben Futurum Investments Zrt. néven alapított vagyonkezelőt. Annyi a különbség, hogy a Futurum alaptőkéje 150 millió forint, az ENTER-TNMNT viszont csak 100 millió forinttal csap bele az üzletbe. Legendás kisvállalkozása, a Színes Tinták Kulturális Tanácsadó Bt. a cégbírósági iratok alapján végelszámolás alatt áll.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.