Zalaegerszeg fideszes polgármestere kiakadt, amiért a hírekből értesült a városi posták bezárásáról

belföld
2022 november 02., 20:17
comments 23

Zalaegerszeg fideszes polgármestere nyílt levelet írt a Posta vezérigazgatójának, és ezt tervezi Szombathely ellenzéki polgármestere is, a második kerület polgármesterének pedig megoldási javaslatai vannak, amikre választ vár – számolt be az RTL Híradó. A híradó szerint a Magyar Posta azt írta, így is túlteljesítik a jogszabályban előírt kötelezettségeket.

Az RTL szerint Balaicz Zoltán Zalaegerszeg polgármestere a hírekből tudta meg, hogy bezárják a postahivatalokat. Facebookon közzétette a Magyar Posta Zrt. megbízott vezérigazgatójának, Simon Csillának írt nyílt levelét, amelyben azt írja: „Tudjuk, hogy szükség van a takarékosságra és a postahivatalok egy részének ideiglenes szüneteltetését tudomásul is vesszük, hiszen Zalaegerszeg sem lehet kivétel, azonban kérjük, hogy november 12-ig kerüljön sor személyes egyeztetésre a Zalaegerszeget érintő döntésekről és legalább a kertvárosi (6-os számú) posta további működésének lehetőségét vizsgálják felül.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.