Balesetezett a Backstreet Boys kamionja az M1-esen

baleset
2022 november 03., 10:49
comments 4

A Backstreet Boys hangfelszerelését szállította az az ír rendszámú kamion, amelyik csütörtök reggel balesetezett az M1-es autópályán, írja a Balesetinfo.

A kamion a 169-es kilométerkőnél tért le az útról, átszakította a kerítést, és a mezőn állt meg. A portál információi szerint a sofőr elaludt vezetés közben. A zenekar a DNA World Tour keretében lépett fel szerdán a Papp László Budapest Sportarénában, a Balesetinfó szerint innen szállította hazafelé a koncertfelszerelést a balesetet szenvedett kamion.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.