Bélyegekre rakta a krími híd felrobbantását az ukrán posta

háború
2022 november 3., 14:22
comments 7

November 4-én, az ukránok oroszokkal szembeni 8 éves, 8 hónapos és 8 napos ellenállása alkalmából mutatja be legújabb bélyegeit az ukrán posta, amelyeken a krími híd felrobbantása is rajta lesz. „Nem számít, ki robbantotta fel a hidat, maga a tény elég nekünk!” – áll az erről szóló közleményben.

A posta háromszázezer bélyeglapot ad ki, hetvenezret előre sikerült eladniuk. A bélyegeken felül lehet pólót, pulóvert és kétféle mágnest is venni a robbantott híddal. (korrespondent.net)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt