„Ki kér golyót a fejébe?” – kérdezte egy férfi a keszthelyi étterem teraszán

bűnügy
2022 november 03., 17:55
comments 4

Egy férfi tavaly szeptember elején egy lőfegyvernek látszó, gumilövedékes, dupla csövű puskával érkezett egy keszthelyi étterem teraszára, ahol fennhangon kiabálta: „Ki kér golyót a fejébe?”

A férfi a felszolgálók többszöri felszólítására sem volt hajlandó befejezni a fenyegetőzést, sőt az egyik vendég homlokához szorítva fegyverét azt kérdezte, „kérsz egy golyót a fejedbe?” Majd pár másodperc után továbbállt.

Eztán kilépett az utcára, és eltette fegyverét. Az étterem tulajdonosa számon kérte, erre a férfi mellkason lökte a tulajt, majd újból előkapta fegyverét és fenyegetődzni kezdett, írja a Zala Megyei Főügyészség.

A vádlottal szemben fegyveresen elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat a Keszthelyi Járási Ügyészség, és felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt vele szemben.

photo_camera Fotó: Zala Megyei Főügyészség

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.