Megkérte őket az ápoló, hogy vegyenek fel szájmaszkot, erre megverték

bűnügy
2022 november 03., 08:31

Múlt vasárnap egy fiatal nő édesanyjával vitte be két beteg gyermekét az egyik VIII. kerületi kórházba, amikor a betegfelvételnél az ápoló megkérte őket, hogy tartsák be az egészségügyi előírásokat és vegyenek fel szájmaszkot, azonban erre nem voltak hajlandóak.

A család és a dolgozók összeszólalkoztak. Az egyik nő leköpte az ügyeletes orvost, majd nekiment az egyik ápolónak, őt többször megütötték. Ekkor közbeavatkozott az egyik apuka, akit szintén megütöttek. Az ápoló és az apa könnyű sérülést szenvedett.

A 25 éves és az 53 éves nőt a józsefvárosi rendőrök még a helyszínen elfogták, és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt hallgatták ki őket gyanúsítottként. (police.hu)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.