Tigrisharapás miatt szállítottak kórházba egy Bács-Kiskun megyei férfit

baleset
2022 november 03., 12:34
comments 5

Magánállatkertbe riasztották a kecskeméti mentőket csütörtök reggel. Egy 65 év körüli férfi átmászott a korláton, és kezét a rácsok között átdugva szeretett volna megsimogatni egy 220 kilós szibériai tigrist, írja az Országos Mentőszolgálat a Facebookon.

A tigris is meglepődött a fejleményeken, de szerencsére játéknak vélte a közeledést, így csak kisebb erővel harapott a férfi karjába, aki könnyebb sérülésekkel megúszta a kalandot. „Bajtársaink perceken belül helyszínre értek, és ellátták a férfi sebeit, majd stabil állapotban szállíthatták kórházba" - írják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.