Tigrisharapás miatt szállítottak kórházba egy Bács-Kiskun megyei férfit

baleset
2022 november 3., 12:34
comments 6

Magánállatkertbe riasztották a kecskeméti mentőket csütörtök reggel. Egy 65 év körüli férfi átmászott a korláton, és kezét a rácsok között átdugva szeretett volna megsimogatni egy 220 kilós szibériai tigrist, írja az Országos Mentőszolgálat a Facebookon.

A tigris is meglepődött a fejleményeken, de szerencsére játéknak vélte a közeledést, így csak kisebb erővel harapott a férfi karjába, aki könnyebb sérülésekkel megúszta a kalandot. „Bajtársaink perceken belül helyszínre értek, és ellátták a férfi sebeit, majd stabil állapotban szállíthatták kórházba" - írják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt