A közmédia kivételesen beszámolt arról, hogy tanárok és diákok tüntetnek

POLITIKA
2022 november 04., 17:54
comments 14

Az M1 híradója is beszámolt róla, hogy tüntetés zajlik a televízió székháza előtt. "Tanárok és diákok mellett történész is felszólal az előzetesen kiadott program szerint a Hadházy Ákos országgyúlési képviselő által az MTVA székháza elé szervezett tüntetésen" - jelentették.

A M1 Híradó tudósítása az MTVA székháza előtt zajló tüntetésről.
photo_camera A M1 Híradó tudósítása az MTVA székháza előtt zajló tüntetésről.

Jelentésükben arról is beszámoltak, hogy a pedagógusok és a diákok eredetileg öt, immár kilenc pontban követelnek változásokat a közoktatásban. És még arról is beszámoltak, hogy pontosan mik is ezek a követelések.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.