Ittasan vezetett a Bayern München játékosa

sport
2022 november 04., 13:35
comments 2

Eljárást indított a Bayern München játékosa, Benjamin Pavard ellen a müncheni rendőrség, mert ittasan vezetett, írja a Bild. A francia védőnek állítólag 0,8 ezrelék felett volt a véralkoholszintje, amikor körülbelül hat hete ellenőrizték. Pavard komoly, öt számjegyű pénzbüntetést kapott a klubjától, és akár el is tilthatják.

photo_camera Benjamin Pavard az Inter elleni mérkőzésen november 1-jén. Fotó: FRANK HOERMANN/SVEN SIMON/dpa Picture-Alliance via AFP

Bajorország tartományban az ittas vezetésért minimum egy hónapos vezetési tilalom, két bírságpont és 500 eurós pénzbírság is jár.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.