Papp Dániel: sdfsdfsdf

POLITIKA
2022 november 4., 14:25
comments 29
photo_camera Papp Dániel vezérigazgató felavatja a Családbarát Magyarország Központ családbarát munkahely minősítést elismerő táblát a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) székházában 2022. február 15-én. Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

Levélben fordult az aHang civil szervezet Papp Dánielhez, az MTVA vezérigazgatójához, akiről bíróság mondta ki, hogy hírhamisító. Az aHang levelében azt követelte, hogy a költségvetési forrásból, vagyis az adófizetők pénzéből működtetett, hivatalosan közszolgálati műsorszolgáltató is számoljon be a pedagógusok és a diákok a közoktatás átalakításáról írt kilenc pontos követeléséről.

Az aHang levelére Papp Dániel hivatalos emailjéről a következő válasz érkezett:

sdfsdfsdf

"Hogy ez pontosan mit is jelent, azt nem sikerült megfejtenünk. Mindenesetre reménykedünk abban, hogy a több mint százmilliárd forintból működő MTVA-nak a vezérigazgatója ennél azért többet gondol az oktatásról, és többre becsüli azokat a diákokat, pedagógusokat, szülőket, civileket és felelős állampolgárokat, akik számára fontos a jövő iskolája és a magyar oktatási rendszer" - idézi a 24.hu az aHang közleményét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt