Papp Dániel: sdfsdfsdf

POLITIKA
2022 november 04., 14:25
comments 28
Papp Dániel vezérigazgató felavatja a Családbarát Magyarország Közpon családbarát munkahely minõsítést elismerõ táblát a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) székházában 2022. február 15-én.
photo_camera Papp Dániel vezérigazgató felavatja a Családbarát Magyarország Központ családbarát munkahely minősítést elismerő táblát a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) székházában 2022. február 15-én. Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

Levélben fordult az aHang civil szervezet Papp Dánielhez, az MTVA vezérigazgatójához, akiről bíróság mondta ki, hogy hírhamisító. Az aHang levelében azt követelte, hogy a költségvetési forrásból, vagyis az adófizetők pénzéből működtetett, hivatalosan közszolgálati műsorszolgáltató is számoljon be a pedagógusok és a diákok a közoktatás átalakításáról írt kilenc pontos követeléséről.

Az aHang levelére Papp Dániel hivatalos emailjéről a következő válasz érkezett:

sdfsdfsdf

"Hogy ez pontosan mit is jelent, azt nem sikerült megfejtenünk. Mindenesetre reménykedünk abban, hogy a több mint százmilliárd forintból működő MTVA-nak a vezérigazgatója ennél azért többet gondol az oktatásról, és többre becsüli azokat a diákokat, pedagógusokat, szülőket, civileket és felelős állampolgárokat, akik számára fontos a jövő iskolája és a magyar oktatási rendszer" - idézi a 24.hu az aHang közleményét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.