link Forrás

A megvalósult magyar álom: A Matolcsy-crew felemelkedése

  • Matolcsy Ádám & Co., az élet közpénzben lubickoló császárai.
  • A kommunikátor, a vendéglátós, a felújító és a jegybankelnök fia.
  • Ferrari, Porsche, magánrepülőgép, luxuséttermek, százmilliós órák és mesés villák. Ez Matolcsy Ádám és barátinak élete.
  • De mi az a Matolcsy-féle gazdasági modell, ami ezt az abszurd életmódot lehetővé tette? Erről szól a heti Magyar Jeti.
  • Itt nézheti meg korábbi adásainkat.

A Magyar Jeti előző része:

„Az egyetlen dolog, ami meg tudja törni ezt a kurva rendszert, az a szolidaritás”

Nemzeti ünnep 12 év orbánizmus után: tízezrek tüntetnek azért, mert a magyar állam egy alapfeladatának ellátásban is kudarcot vallott, közben Orbán Viktor egyre abszurdabb nézeteket hangoztat a történelemről. Az egyetlen ellenzéki pártnak pedig, ami saját rendezvényt tud tartani, igazából jó ez a rendszer, ahogy van.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.