Olyasmiért ünnepelnek egy amerikai férfit, amit bármelyik magyar melós utánacsinálna

ÉLET
2022 november 07., 18:00
comments 10

Tényleg hanyatlik a Nyugat, és hol vannak már a nagy zabálós amerikai tévéműsorok: Philadelphia legújabb sztárja a 31 éves Alexander Tomlinsky, aki szeptemberben kitalálta, hogy 40 napon keresztül minden áldott nap megeszik egy egész grillcsirkét. (Egy átlagos magyar melósnak ez meg se kottyanna.) Különösebb oka nem volt rá, állítása szerint ez egyszerűen „helyesnek tűnt,” hiszen a világon most sok a baj, és ő egyszerűen valamivel mosolyt akart csalni az emberek arcára.

És így is tett, minden nap posztolt róla, közben lett egy csomó követője, saját hashtagje, stb. (A magyar melós nem posztolgat, hanem eszik.) Az utolsó napon a Delaware folyó melletti mólón már a szurkoló tömeg közepén fogyasztotta el a csirkét, miközben azt skandálták neki, „Csirkeember!” és „Edd meg a madarat!” Tomlinsky azt mondta egy helyi lapnak, hogy eleinte könnyűnek tűnt a kihívás, de a vége felé már érezni kezdte magán a csirkezabálás hatását: sokszor szédült és állandóan fel volt fúvódva a sok sótól. (Egy magyar melós nem panaszkodna.)

link Forrás

Utána a philadelphiai csirkeember azt nyilatkozta a New York Timesnak: örül, hogy vége a kihívásnak, és a teste már várja, hogy regenerálódhasson. (A magyar melós azonnal regenerálódik.) (Indy100)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.