Robotok, ruszkik, kommunisták

Lezárt tartalom a Kör tagjainak POLITIKA
2022 november 8., 5:17
comments 64
  • Tüntetést tartott az Egyesült Államok és az Európai Unió ellen a hazai politikai spektrum Orbán Viktor utáni legnagyobb Amerika- Ukrajna- és Európa-gyűlölője, Thürmer Gyula.
  • Néha ugyanazokat a fordulatokat használta, mint a miniszterelnök.
  • De kiderült, hogy a Magyar Munkáspárt szórakoztató kommandója közel sem csak a pártelnökből áll.

Aki ma Magyarországon nem jár el minden nyilvános munkáspárti eseményre, az hülye. De legalábbis olyan mulatságot hagy ki az életéből, amit egyszerűen hülyeség kihagyni.

Tedd a szívedre a kezed: milyen friss, húsba vágó, az életedet alapjaiban befolyásoló információt tudtál meg a legutóbbi tíz demonstráción, amin részt vettél? Függetlenül attól, hogy ezek ellenzéki tüntetések, tanártiltakozások, Békemenetek, Orbán-beszédek vagy cigánymegfélemlítő vonulások voltak. Olyan konkrét információra gondolok, amit otthonról elindulva még nem tudtál.

A Munkáspárt hétfőn a Nyugati téren “Le a háborúval, le az inflációval!” jelszóval meghirdetett eseményén a negyedik felszólaló az a Balogh György volt, aki a szeptember végi derecskei időközi választáson a Munkáspárt polgármesterjelöltje volt. Balogh már a “köszönöm szépen és tisztelettel mindenkinek!” köszönéssel megvette a 9-13 fős, döntő részben nyugdíjasokból álló tömeg rokonszenvét, hogy utána hamar letörölje a vigyort az arcunkról.

photo_camera Balogh György a magyar dolgozókat választotta az amerikai androidok helyett.

Elmesélte ugyanis, hogy biztos információ vannak arról, hogy Elon Musk készen áll az emberszabású, humanoid androidok sorozatgyártására.

Ezeket 8 millió forint körüli áron fogják árulni, nagyjából emberformájúak és képesek segédmunkák és betanított munkák elvégzésére az emberek helyett. És ez nem a távoli jövő rémképe: a 2,5 év múlva induló debreceni BMW-gyárban például a munkások fele tutira Musk-féle amcsi android lesz.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt