Nyers csirkébe tömve próbált fegyvert csempészni a repülőre egy amerikai

külföld
2022 november 09., 08:11

"Még csak félkész se volt" - élcelődtek az amerikai reptéri biztonsági szolgálat emberei egy floridai légiutas tervén, aki egy előkészített egész csirkébe tuszkolva próbált fegyvert csempészni a floridai Fort Lauderdale-ből induló egyik járatra. Nem járt sikerrel, hiszen a csirke nem tudta elrejteni a pisztolyt a fémdetektor elől, hiába volt még külön zsírpapírba is csomagolva.

Pisztollyal töltött csirke.
photo_camera Pisztollyal töltött csirke. Fotó: TSA / Instagram

A pancser utas béna próbálkozása annyira felderítette az utasbiztonsági hatóság (TSA) munkatársait, hogy Instagram-posztjukat tele is szórták borzalmas, lefordíthatatlan szóviccekkel, amelyeken angolul tudó olvasóink alább borzonghatnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.