Influenza van

belföld
2022 november 10., 13:21
comments 5

Közel 150 ezren mentek orvoshoz légúti tünetekkel országszerte október 30. és november 6. között – írta a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön. Közülük több mint 11 ezer embernél mutattak ki influenzaszerű megbetegedést.

A jelentés szerint koronavírus-fertőzést viszont csak öt embernél igazolt az NNK ebben az időszakban. A betegek közel 27 százaléka 14 év alatti gyerek, 31 százalékuk 15-34 éves fiatal felnőtt, közel 28 százaléka 35-59 éves, 14,6 százalékuk 60 év feletti.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt