Már nem kabinetvezető a zsidózó Mi Hazánk-os, aki egy erdélyi újságíró felakasztásáról beszélt

belföld
2022 november 10., 16:04

Bartha Barna többé nem a Mi Hazánk nemzetpolitikai kabinetének vezetője, mondta Toroczkai László az ATV Start című műsorában. Az ügyet ezzel lezártnak tekinti a párt elnöke.

Bartha Barna
photo_camera Bartha Barna

A Mi Hazánk első embere szerint Bartha Barna kommunikációs hibát követett el, amikor erdélyi turnéján arról beszélt, hogy a székelyeket a Magyar Televízió „zsidók által pontosan kitalált” pusztító programjai tették tönkre, és azon sajnálkozott, hogy Parászka Boróka újságírót még nem akasztotta fel senki.

Parászka a hvg.hu-nak azt nyilatkozta, senki sem hallott volna arról, hogy a Mi Hazánk politikusa Erdélybe látogat, ha nem beszél az akasztásról. „Enélkül nem tudott volna figyelmet kelteni, semmi mondanivalója nem volt, botrányt csinált, most meg sütkérezik annak nyilvánosságában.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.