Már nem kabinetvezető a zsidózó Mi Hazánk-os, aki egy erdélyi újságíró felakasztásáról beszélt

belföld
2022 november 10., 16:04
comments 10

Bartha Barna többé nem a Mi Hazánk nemzetpolitikai kabinetének vezetője, mondta Toroczkai László az ATV Start című műsorában. Az ügyet ezzel lezártnak tekinti a párt elnöke.

photo_camera Bartha Barna

A Mi Hazánk első embere szerint Bartha Barna kommunikációs hibát követett el, amikor erdélyi turnéján arról beszélt, hogy a székelyeket a Magyar Televízió „zsidók által pontosan kitalált” pusztító programjai tették tönkre, és azon sajnálkozott, hogy Parászka Boróka újságírót még nem akasztotta fel senki.

Parászka a hvg.hu-nak azt nyilatkozta, senki sem hallott volna arról, hogy a Mi Hazánk politikusa Erdélybe látogat, ha nem beszél az akasztásról. „Enélkül nem tudott volna figyelmet kelteni, semmi mondanivalója nem volt, botrányt csinált, most meg sütkérezik annak nyilvánosságában.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt