Élő adásokat is streamel majd a Netflix

Média
2022 november 11., 14:05

Jönnek az élő közvetítések a Netflix platformjára, közölte a cég. Chris Rock lesz az első, aki élőben lép majd fel a Netflixen 2023 elején. A tervek szerint egyéb stand-up műsorok, és egyéb műsorok is követnek.

A Deadline májusban májusban írta meg, hogy a streamingszolgáltató kísérletezik a technológiával.

Rock elmondta, hogy az élő adásban majd a 2022-es Oscar-gáláról is beszél, aminek ő volt a házigazdája. Az élőben közvetített díjátadón Will Smith felment a színpadra, és pofonvágta, mert sértőnek érezte azt a poént, amit feleségével, Jada Pinket Smith-szel kapcsolatban mondott. (MTI, Deadline)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.