Maximum 30 darab tojást lehet venni az egyik CBA-ban

gazdaság
2022 november 11., 07:49
comments 20

A Diétás Magyar Múzsa frissen feltöltött képe alapján legalább egy CBA Príma üzletben már 30 darabban maximalizálják az egy vásárló által megvehető hatósági áras tojások számát. A matematikában kevésbé jártas vásárlók kedvéért azt is kiírták, hogy ez 10 darabos dobozból 3, 6 darabosból 5 dobozt jelent - vette észre az mfor.hu.

link Forrás

A boltok ugyan november 14-ig haladékot kaptak a legújabb két hatósági áras termék, a burgonya és a tojás árának szeptember végi szintre történő visszaállítására, sok helyen már olcsóbban lehet megvenni ezeket a termékeket - ennek minden következményével.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.