Megtalálták a hatéves kislányt, aki Győr mellől tűnt el vasárnap

belföld
2022 november 14., 08:54
comments 6

Hétfő reggel tette közzé a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat, hogy épségben megtalálták azt a hatéves kislányt, akit vasárnap délután óta kerestek Győr környékén.

photo_camera Fotó: Túróczi Zora / Police.hu

Turóczi Zora november 13-án délután 4 körül tűnt el a Győr melletti Pérről, a rendőrségi felhívás szerint ismeretlen helyre ment. A keresést végző csapat Facebookon korábban azt írta:

„Szolgálatunk a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőrfőkapitányság kérésére kapcsolódott be a keresésbe, ahol különböző önkéntes mentőszervezetek és hivatásos egységek, rendőrök, tűzoltók, helyi lakosok, vadászok, polgárőrök közel 200 fővel vettek részt a kutatásban”,majd reggel 9:30-kor frissítették a posztot azzal a szöveggel, hogy

"A gyerek megvan és életben van”.Az Új Szó helyszíni tudósítója úgy tudja, a kislányt egy siklóernyős vette észre a péri reptérnél. A rendőrség is megerősítette, hogy Zorát megtalálták, és megköszönték a keresésben résztvevők munkáját.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.