Zelenszkij is megjelent a frissen felszabadított Herszonban

háború
2022 november 14., 10:40
comments 18

Az ukrán elnök hétfőn a napokkal korábban felszabadított Herszon városába látogatott. „Megyünk előre” - mondta Volodimir Zelenszkij az ukrán csapatoknak tartott beszédében, majd hozzátette: „Készen állunk a békére, az egész országunk békéjére.” Egyben megköszönte a NATO tagállamok tmogatását is.

Az ukrán elnök vasárnap már azzal vádolta az orosz hadsereget, hogy a 8 hónapos megszállás alatt Herszonban is háborús bűnöket követtek el. Az ukrán hatóságok már több mint 400 ilyen esetet dokumentáltak. (Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.