Hatmillió forintos jutalmat készül felvenni Fót fideszes polgármestere

POLITIKA
2022 november 15., 06:30

Hathavi fizetésének megfelelő jutalmat készül felvenni Fót polgármestere, írja a hvg.hu. A fideszes Vass György a lap azon kérdésére, hogy felveszi-e a hatmilliós összeget, úgy vágott vissza, hogy

„ha van pénz, miért ne?”

Vass tavaly is megkapta a 6 havi jutalmat, akkor arra hivatkozva, hogy a járvány során egyedül kellett döntéseket hoznia, ami hatalmas felelősség. Szerinte a jutalomra is van fedezet, hiába az energiaválság, hozzátette: nemcsak ő kap jutalmat idén:

„az önkormányzat minden dolgozója, a hivatal és az intézmények dolgozói is, az év végén egyhavi fizetésének megfelelő jutalmat kap, vagyis együtt sírunk, együtt nevetünk, most éppen nevetünk”.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.