Tévedésből számláztak ki egymilliós gászámlát L. Ritók Nóra toldi tanodájának

energia
2022 november 16., 11:00

Tévedésből kapott 1,7 milliós gázszámlát az Igazgyöngy Alapítvány a két telephelyére, ezért azokat sztornózzák – írja a hvg.hu.

L. Ritók Nóra, az alapítvány vezetője azt mondta, az egyik, 700 ezres gázszámla helyett már megkapták a jót, amit 192 ezer forintról állították ki, és a másik helyre kiállított, 1 milliós számlát is sztornózta már a szolgáltató. Ott havi hatvanezer forintot fognak fizetni átalányban. A túlfizetést néhány napon belül visszakaphatják.

L. Ritók Nóra november 7-én számolt be arról, hogy toldi tanodájának egymilliós gászzámla érkezett, és kaptak egy 700 ezres számlát egy kisebb épületükre is. L. Ritók azt mondta akkor, hogy a gázóra állása stimmelt, és úgy látják, az éves leolvasásnál a különbözetet teljes mértékben az emelt áron számlázták ki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.