„Tisztában van vele, hogy most ő lesz az iskola egyik legnépszerűbb tanulója” - mondja az eltűnt kislány anyukája

bulvár
2022 november 16., 11:41

A szülei szerint jól van, de kikapcsoltatja a rádiót, ha róla van szó, írja a Blikk arról a hatéves kislányról, aki vasárnap délután tűnt el egy péri tanyáról. Az anyukája szerint „rendkívül talpraesett” gyereket alig 36 fokos testhőmérséklettel találta meg egy siklóernyős hétfőn,

miután eltévedt és 3 fokban éjszakázott egyedül egy erdőben.Az újság ugyan a gyereket - gyerekjogok miatt - nem szólaltathatta meg, így az anyukájával meséltették el, mit látott és érzett a kislány. Szerintük Zóra nem félt, de ha a szülei rávezetik, „bevallja, hogy egy kicsit mégis megijedt”, és

„tisztában van vele, hogy most ő lesz az iskola egyik legnépszerűbb tanulója”.A kislányt a megtalálása után kórházba szállították, de hamar ki is engedték, a családot pedig a szabályoknak megfelelően családsegítő fogja felkeresni a napokban.

„Ez az elevenségével magyarázható. A gyerekeket igenis szabadjára kell engedni, de nagyon ügyelni kell arra, hogy maradjanak látótávolságon belül” – mondta Zóra anyukája a Blikknek arra a kérdésre, hogy más anyáknak mit tanácsolna hasonló helyzetben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.