„Tisztában van vele, hogy most ő lesz az iskola egyik legnépszerűbb tanulója” - mondja az eltűnt kislány anyukája

bulvár
2022 november 16., 11:41
comments 4

A szülei szerint jól van, de kikapcsoltatja a rádiót, ha róla van szó, írja a Blikk arról a hatéves kislányról, aki vasárnap délután tűnt el egy péri tanyáról. Az anyukája szerint „rendkívül talpraesett” gyereket alig 36 fokos testhőmérséklettel találta meg egy siklóernyős hétfőn,

miután eltévedt és 3 fokban éjszakázott egyedül egy erdőben.Az újság ugyan a gyereket - gyerekjogok miatt - nem szólaltathatta meg, így az anyukájával meséltették el, mit látott és érzett a kislány. Szerintük Zóra nem félt, de ha a szülei rávezetik, „bevallja, hogy egy kicsit mégis megijedt”, és

„tisztában van vele, hogy most ő lesz az iskola egyik legnépszerűbb tanulója”.A kislányt a megtalálása után kórházba szállították, de hamar ki is engedték, a családot pedig a szabályoknak megfelelően családsegítő fogja felkeresni a napokban.

„Ez az elevenségével magyarázható. A gyerekeket igenis szabadjára kell engedni, de nagyon ügyelni kell arra, hogy maradjanak látótávolságon belül” – mondta Zóra anyukája a Blikknek arra a kérdésre, hogy más anyáknak mit tanácsolna hasonló helyzetben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt