Felvette a biztonsági kamera, ahogy kamionnak megy az utasokkal teli busz az M30-ason

baleset
2022 november 18., 12:27

Utasokkal teli busz ütközött kamionnak péntek hajnalban az M30-as út 48-as kilométerénél, Aszaló térségében. A balesetet rögzítette az autópálya kamerája:

A baleset hajnali 2 óra körül történt, a moldáv buszon 56-an utaztak, közülük heten sérültek meg könnyebben, írja a boon.hu. A rendőrség tájékoztatása szerint az ütközés azt követően történt, hogy egy román kamion műszaki hiba miatt félreállt a leállósávon, majd egy másik kamion megállt neki segíteni. Ebbe a szerelvénybe hajtott bele a busz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.