Hét gyereket vittek gázmérgezéssel kórházba Kecskeméten

baleset
2022 november 18., 06:01
comments 3

Hét gyereket szállítottak kórházba csütörtökön a kecskeméti Arany János Általános Iskolából gázmérgezés miatt, számolt be a hírös.hu. Az épületben irritáló szag terjengett, ami erős köhögést és a könnyezést okozott a gyerekeknél. A tanárok hiába értesítették azonnal a hatóságokat, a katasztrófavédelem nem tudta bemérni, hogy mi okozta a mérgezést. Az épületet a gázszolgáltató is átvizsgálta, nem találtak szivárgást. A lap szerint a kórházba szállított hét gyermeknek nincs komoly baja, megfigyelésre azonban bent tartották őket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.