Megszületett a 444 történetének legdurvább kommentje

INTERNET
2022 november 18., 12:57
comments 47

Ha már jóvátehetetlenül károsodott az agyam "Szánó Miklós" 444-előfizető friss kommentje miatt, legalább pusztulj velem te is!

Lapunk történetének legkárosabb kommentje a foci-vébén a nyitómeccs előtt 2 nappal bevezetett sörtilalomról szóló cikkünk alatt olvasható. Az egész azzal indult, hogy Tita Buffo előfizető odakommentelte, hogy

2022 Foci VB Kitakar

Ez a Katar-takar szófacsarás olyan ijesztő folyamatokat indított be Szánó Miklós agyában, amiknek ez lett az eredménye:

Ez egyébként idézet. A rettenetes, borzasztó, alattomos szó-képviccet én magam posztoltam ki még 2009-ben az indexes Szóviccblogba, ahová azaza felhasználó küldte be azt. Természetesen rég elfeledkeztem róla, úgyhogy most nem is vagyok képes többet mondani.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.