8,5 millió forintot találtak a rendőrök a sorozatbetörő alsógatyájában

bűnügy
november 19., 7:27
comments 2

Egy bérelt autóval parkolt le Király utcai lakása elé két román férfi múlt csütörtökön, amikor rajtuk ütöttek a rendőrök. Azzal gyanúsítják őket, hogy több házba is betörtek idén, februárban például egy budai család házból 25 millió forint értékben vittek el karórákat. Egyikőjükre egy szlovákiai ékszerbolt kirablása hívta fel a rendőrség figyelmét.

Amikor a Király utcában elfogták őket, az egyiküknél az alsógatyába rejtve 8,5 millió értékű forintot és valutát találtak. A másiknál 20 darab ékszer volt. Mint kiderült, éppen egy fóti ház kifosztásából érkeztek haza.

A lakásuk átkutatás során még több, korábbi betörésekben ellopott ékszert és órát találtak náluk, lefoglaltak egy gáz- és riasztófegyvert, és a betörések elkövetéséhez alkalmas eszközöket is.

A 28 éves és a 31 éves román férfit lopás bűntett miatt vették őrizetbe, azt is vizsgálják, hogy köthetőek-e további bűncselekmények elkövetéséhez. (police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt