Eladó a sorozatgyilkos Pándy András háza Dunakeszin

ingatlan
2022 november 20., 11:00
comments 3

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő szabadulna a háztól, amit a kilencvenes években vett a két felesége és négy gyereke megölése miatt életfogytiglanra ítélt Pándy András. A Blikk azt írja, a 2013-ban meghalt Pándy házát eredetileg mostohalánya örökölte meg, de ő lemondott arról, így a ház a magyar állam tulajdona lett.

A ház 1997-ben ürült ki, amikor a magyar származású, Belgiumban állítólag segédlelkészként dolgozó Pándyt 1997-ben letartóztatta a belga rendőrség, miután lánya, Ágnes bevallotta, hogy együtt gyilkolták meg rokonaikat, köztük Ágnes anyját.

„Az Ingatlan 44/100-ad tulajdonrésze a néhai Pándy András hagyatéki eljárása eredményeként került a Magyar Állam tulajdonába (..) a jogszabályok és előírások maradéktalan betartása mellett az állami tulajdonban lévő ingatlanrész értékesítését tervezzük” – írta a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő a Blikknek. A lap szerint az adásvételt kissé megbonyolítja, hogy a tulajdoni lapon a Pándy-ház közös telken áll a szomszédéval, amiről azonban a szomszéd eddig nem tudott.

„PHa mégis a mi családunk a telek résztulajdonosa, gondolkodunk rajta, hogy megvesszük. Minket nem zavar a múlt, annak már vége, és itt nem is gyilkoltak meg senkit” – mondta a lapnak a szomszéd.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt